Ring til os på 75 25 58 53

Ture

Vi tilbyder et varieret og interessant rideprogram. Her kan du kun se en oversigt.

Vigtige informationer:

  • Al ridning og færdsel blandt hestene foregår på eget ansvar!
  • Vægtgrænse på alle ture: max. 90kg!
  • På alle ture skal bære hjelm. Hjelme kan lånes gratis.
  • Instrukser fra gårdteam følges.
  • Vi forbeholder os ret til at anbefale en anden tur end den ønskede, hvis vi vurderer at niveauet er for højt til den enkelte.

Tour scheduling:

De aktuelle datoer kan findes i vores kalender.

Yderligere udnævnelser samt gruppegivelser er mulige efter aftale.

Alle oplysninger uden garanti!

Varighed: tre runder på ovalbanen
Pris: 80 DKK
( 100 DKK )

Tre runder i skridt på ovalbanen med shetlænders eller islandske heste. Forældre trækker hesten. Personalet instruerer i hvorledes hesten føres og hvor turen forgår.

Varighed: 1 time
Pris: 240 DKK

Theoretisk og praktisk undervisning på banen for børne fra 5 år et niveau hvor alle kan være med – selv hvis du aldrig før har siddet på en hest!. Undervisningen indeholder balanceøvelser samt div. øvelser, hvor du lærer selv at styre hesten, bl.a. øvelser i at dreje og standse hesten samt selv styre hvilket tempo der rides i m.m.

Varighed: 1 timer
Pris: 280 DKK

Hyggelig skridt tur gennem skoven på islandske heste. Derefter valgfri trav/tølt på banen. Denne tur er tiltænkt nybegyndere. Personalet giver instrukser omkring opstigning og kontrol af hesten.

Varighed: 1 t 45 min
Pris: 380 DKK

Efter ca 30 minuter undervisning på banen ride vi gennem Blåbjerg plantagen i skridt, trav / tølt og valgfri galop. Personalet giver instruktioner omkring opstigning ved stalden samt instruktion på banen.

Varighed: 1 t 30 min
Pris: 350 DKK

Skovturen for let øvede rytter i skridt, trav/tølt og galop på rolige heste. Der rides gennem Blåbjerg Plantage og skov, hvor terrænet er smukt og varieret. Er du i tvivl om hvorvidt du kan ride denne tur, anbefaler vi, at du prøver den orange tur først.

Varighed: 1 t 30 Min
Pris: 350 DKK

Skovturen for erfarne rytter i skridt, trav/tølt og galop på hurtige heste. Det kræves at du er sikker i galop i terræn. Der rides gennem Blåbjerg Plantage og skov, hvor terrænet er smukt og varieret.

Varighed: 2 t 30 min
Pris: 400 DKK

Det særlige ved den islandske hest er, at det kan tølte. Tølt er en naturlig gangart i hurtig firtakt. En ridetur i tølt er en oplevelse for livet. Lilla turen er en skovtur kun for erfarne rytter. Vi rider i Blåbjerg og Klinting Plantage i skridt og tølt. Det er en tur for kendere. Vi vil gerne give undervisning i tøltridening på vores ovalbane.

Varighed: 3 timer
Pris: 500 DKK

Strandturen er for let øvede rytter, der gerne vil ride i alle gangarter gennem skoven, klitterne, over Lyngbo Hede og langs vandkanten med rolige heste. Der er indlagt pause på turen.

Varighed: 3 timer
Pris: 500 DKK

Strandturen er kun for erfarne rytter, der gerne vil ride i alle gangarter gennem skoven, klitterne, over Lyngbo Hede og langs vandkanten med hurtige heste. Der er indlagt pause på turen.

Varighed: 4 timer
Pris: 600 DKK

Solnedgangstur for erfarne rytter, der gerne vil ride i alle gangarter gennem skoven, over klitterne til stranden. Vi holder pause i Houstrup Strand, hvor drikke og sandwich venter for rytteren.